Ana içeriğe atla

Java Veri Tabanı Bağlantısı Saat Farkı Hatası Çözümü


Java Veri Tabanı Bağlantısı Saat Farkı Hatası Çözümü

Java ile Veri tabanına erişim sağlarken karşılaşacağımız bir durum olan saat farkı sorunu ile aşağıdaki uyarıyı alırız bu sorunun çözümü çok basit.



Thu Apr 16 01:04:48 EET 2020 WARN: Establishing SSL connection without server's identity verification is not recommended. According to MySQL 5.5.45+, 5.6.26+ and 5.7.6+ requirements SSL connection must be established by default if explicit option isn't set. For compliance with existing applications not using SSL the verifyServerCertificate property is set to 'false'. You need either to explicitly disable SSL by setting useSSL=false, or set useSSL=true and provide truststore for server certificate verification.


Yapmamız Gereken localhost port verdikten sonra  '?'`den sonraki parametreyi girmek. Ayrıca Bu parametre ile SSL sorununu da çözmüş oluyoruz.


String dbUrl="jdbc:mysql://localhost:3306/world?useSSL=false&useUnicode=true&useJDBCCompliantTimezoneShift=true&useLegacyDatetimeCode=false&serverTimezone=UTC";

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

C# İki Sayı Arasındaki Sayıların Toplamı Örnek Kod

C# İki Sayı Arasındaki Sayıların Toplamı Örnek Kod C# if, elif ve else komutlarını ve  while döngüsü kulanılarak verdiğimiz iki değişken sayı arasındaki sayıalrın toplamını veren ve sayılar eşitse eşit olduğunu belirten program örnek kodu.

Java Sayı Bulma Örnek Kodu

Java Sayı Bulma Örnek Kodu Java, array içinde verdiğimiz sayılar arasından istediğimiz sayıyı bize bulan, bunu yaparken for döngüsünden yararlandığımız bir örnek kod.

Java İki Sayı Arasındaki Sayıların Toplamını Veren Örnek Kod

Java İki Sayı Arasındaki Sayıların Toplamını Veren Örnek Kod Java if, elif ve else komutlarını ve  while döngüsü kulanılarak verdiğimiz iki değişken sayı arasındaki sayıalrın toplamını veren ve sayılar eşitse eşit olduğunu belirten program örnek kodu.